#totestories

#totestories
DELA DIN "STORY"

Dela din "tote story" med oss på Instagram för en chans att vinna en till!

Vi älskar att se era bilder och dela dem med andra, för att inspirera och tipsa. Visa oss alla roliga, kreativa, praktiska, snygga eller galna sätt du använder din tote på, eller någon av våra andra produkter för den delen! Varje månad väljer vi en favorit story som publiceras på vårt Instagram konto. Den utvalde belönas med en valfri ny tote som present!

Och glöm förstås inte att följa oss på Instagram för inspiration, tips och nyheter!

HUR DET FUNGERAR

Dela din "tote story" med dina vänner, genom att lägga upp ett foto på din Instagram-sida. Se till att inkludera @totestories  #totestories  #totestoriesbyme och glöm inte att ditt konto måste vara öppet för allmänheten, för att kunna delta i tävlingen.

Vi lägger upp vår favorit några dagar in i den nya månaden och kontaktar vinnaren via direktmeddelande (DM), för besked om vilken produkt du vill skall bli din nästa!

Ps. Utvald story belönas med en produkt av samma typ, så en tote för en tote, en filt för en filt osv.

MEDGIVANDE

Genom att använda hashtag #totestoriesbyme, ger du oss ditt godkännande att använda och redigera ditt inlägg (foto/video/text etc) i våra kanaler, ex på Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, totestories.com samt i annan digital och tryckt media.